AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2019 20:48
Hasenhuttl efter sejr: Vi er i en sensationel position

Ralph Hasenhuttl indrømmer, at Southampton har overgået hans forventninger og mener, at hans hold nu er i en sensationel position.


Nathan Redmond scorede to, mens Shane Long også noterede sig et mål, da Southampton lørdag eftermiddag slog Wolverhampton med 3-1 hjemme på St. Mary´s. Da Cardiff og Brighton samtidig tabte deres opgør betyder det, at The Saints nu har otte point ned til nedrykningsstregen med fem kampe tilbage af sæsonen.

Manager Ralph Hasenhuttl, som blev ansat tilbage i december, mens klubben var á point med nu nedrykkede Fulham, er da også glad for den udvikling holdet har været igennem de seneste måneder.

- At være otte point over nedrykningsstregen er sensationelt for os. Jeg havde virkelig troet, at det kunne blive en kamp indtil sidste spillerunde, sagde den østriske manager til Sky Sports efter kampen og tilføjede:

- Jeg ved godt, at vi endnu ikke har nået de 40 point, men med den koncentration og det hårde arbejde, som drengene ligger for dagen, så skal det nok lykkes, sluttede Ralph Hasenhuttl.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED