AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2020 16:51
Hargreaves anbefaler tysk stjerne til PL: Han er en hybrid af Ballack og Özil

Premier League-klubberne bør stå i kø for at signe Kai Havertz, mener Owen Hargreaves.


Da Bundesligaen blev genoptaget, viste Kai Havertz straks sine kvaliteter frem med to scoringer, og den unge tyske stjerne vil være en spiller, der er stor rift om i sommerens transfervindue.

Således fortæller Owen Hargreaves til Goal, at Leverkusen-profilen er noget særligt.

- Han er speciel. Han er den næste. Jeg synes, at de bedste tyske spillere bliver i Bundesligaen noget tid, og så tager de til Premier League eller Barcelona eller Real Madrid. Marc-André ter Stegen, Toni Kroos rejste alle og gjorde det godt.

- Disse Bundesliga-talenter er i høj kurs, fordi de er godt skolet og gode professionelle. Han er den næste. Alle øjne er på Håland og Sancho, men Kai Havertz er den store fra et tysk perspektiv, siger Hargreaves.

Den tidligere Manchester United- og Bayern München-spiller ser Kai Havertz som en god blanding mellem to tyskere, der hver især har spillet i Premier League.

- Han er speciel, og han er som en hybrid af Michael Ballack og Mesut Özil. Det siger meget om hans scoringer og elegance.

- Han er en super spiller, og jeg tror, at mange fans fra Englands top seks-klubber vil tænke, at en fyr som ham er god nok til deres hold. Han kan spille for Liverpool, Manchester United eller Manchester City.

Gennem et stykke tid er Havertz særligt blevet rygtet til Liverpool, men Bayern München lurer bestemt også i kulisserne.

Han har kontrakt med Leverkusen til sommeren 2022.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED