AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:11:2019 08:15
Har spillet 45 minutter: Chelsea vil forlænge med midtstopper

Chelsea er klar til at indlede kontraktforhandlinger med Antonio Rüdiger, selvom tyskeren blot har spillet 45 minutter for klubben i denne sæson.


Antonio Rüdiger har siden ankomsten fra AS Roma i 2017 været fast mand for Chelsea, men det er ikke meget, vi har set til tyskeren i denne sæson. 

Skader har således holdt den 26-årige midtstopper ude på sidelinjen, og han har derfor blot spillet 45 minutter for the Blues. 

Trods de få minutter på banen er Chelsea dog fortsat meget tilfredse med Rüdiger, og ifølge Daily Mail er englænderne klar til at indlede kontraktforhandlinger med ham.

Rüdigers nuværende aftale udløber først i sommeren 2022, men Chelsea har ingen intentioner om at miste ham, og de ønsker derfor allerede nu at forlænge. 

Udover Rüdiger råder Chelsea også over Fikayo Tomori, Kurt Zouma og Andreas Christensen i det centrale forsvar. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED