AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:01:2019 12:26
Handel til £40 millioner: Sådan er Sevillas Morata-bud skruet sammen

London Evening Standard skriver, at Sevilla forsøger at få en lejeaftale for Alvaro Morata med mulighed for permanent køb på plads.


Chelsea betalte forrige sommer £57 millioner for Alvaro Morata, men har nu muligheden for at sende den spanske angriber til Sevilla i en handel, som potentielt kan indbringe The Blues £40 millioner.

Det skriver London Evening Standard onsdag.

London-mediet skriver, at Sevilla har tilbudt Chelsea £5 millioner for at leje Morata resten af sæsonen,  men aftalen vil også indeholde en købsoption, der gør det muligt for den spanske klub at købe angriberen permanent for £35 millioner til sommer.

Chelsea står altså til at tabe en anseelig sum på en spiller, som fortsat har mere end tre år på sin kontrakt med klubben, skulle The Blues godtage Sevillas bud.

Noget kunne godt tyde på, at Chelsea håber på en højere pris for den 26-årige angriber. 

Sevillas sportsdirektør, Joaquin Caparros, bekræftede tidligere, at klubben ganske rigtigt var interesseret i Morata, men at Chelsea var hårde at forhandle med.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED