Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Han kostede 745 millioner, men han er jo slet ikke en klassespiller

Af Morten Bruun Jørgensen
27.03.2023 Kl. 13:20
Når man koster 745 millioner kroner, bør man simpelthen kunne levere bedre præstationer.

Søndag aften sad jeg og så England spille EM-kvalifikationskamp mod Ukraine. Det overraskede mig på ingen måde, at de engelske Premier League-stjerner og Jude Bellingham var et par klasser bedre end det ukrainske mandskab, og det overraskede mig heller ikke hvor anonym ukrainernes dyreste spiller var.

For ja, Mykhaylo Mudryk var på banen fra starten af kampen, men i den time Chelsea-spilleren fik på banen var han helt og aldeles ligegyldig.

På et relativt profilløst ukrainsk landshold burde Mudryk være spilleren, man kunne forvente ville kunne tilføre noget kvalitet, men det kunne han slet ikke, og det har faktisk generelt været historien om den 22-årige kantspiller siden skiftet til Chelsea i januar.

Her betalte Chelsea svimlende 745 millioner kroner for ukraineren, der egentlig først så ud til at være på vej til Arsenal, men hos The Gunners er man nok fint tilfreds med at have fået Leandro Trossard til en tredjedel af prisen i stedet.

LÆS OGSÅ: Vildt målsnit: Én spiller overgår Haaland i England

Til gengæld må der i Chelsea være nogen, der tænker, hvor den spiller, der blev klappet fra banen i kamp mod Real Madrid sidste efterår er blevet af.

For udover et godt indhop mod Liverpool i sin debut for Chelsea, hvor Mudryk lignede en klassespiller, har han slet ikke været i nærheden af at leve op til sit prisskilt.

Nej, faktisk er han er blevet sat på bænken i flere kampe helt uden at komme på banen, og det er er vel at mærke uden at spillere som Mason Mount, Raheem Sterling og Christian Pulisic har ramt storformen.

Mudryk er slet og ret sat af, og det er helt fortjent.

LÆS OGSÅ: Højlund vil slå dansk transferrekord: Stor budkrig på vej

Man kan sikkert ikke tillade sig at forvente klassekampe uge efter uge fra en 22-årig spiller, der aldrig har optrådt andetsteds end i den ukrainske liga og nogle Champions League-kampe, men alligevel sidder jeg tilbage med en stor skuffelse over Mudryk.

Måske skal tålmodigheden være længere, men det er ikke ligefrem, hvad Chelsea er mest kendt for.

Og han kostede jo 745 millioner, men han er slet ikke en klassespiller, som prisen ellers indikerer.

LÆS OGSÅ: Hård anklage mod Chelsea: "Det er klart snyd"

 

Annonce