Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Han er Manchester Uniteds højeste transferprioritet

Af Kasper Leif Pedersen
11.03.2023 Kl. 10:41
Erik ten Hag har øjnet hans højeste transferprioritet til sommer.

Manchester United går et spændende transfervindue i møde.

De Røde Djævle befinder sig i skrivende stund på tredjepladsen i Premier League, hvor man har syv point ned til femtepladsen, som ikke indebærer Champions League-kvalifikation.

Derfor skal de lukrere på deres potentielle Champions League-deltagelse, og her har man nu øjnet klubbens højeste transferprioritet.

For ifølge det lokale medie Manchester Evening News, så er Harry Kane blevet udpeget som den spiller, Erik ten Hag helst vil hente den kommende sommer.

Den 29-engelske landsholdskaptajns fremtid i Tottenham er fortsat usikker, da klubben fra det nordlige London nu har gået 15. sæsoner i træk uden sølvtøj.
 
Harry Kane nærmer sig ydermere det sidste år af sin kontrakt i klubben, hvilket betyder, at Tottenham kan blive tvunget til at sælge i den nærmeste fremtid, for at få noget mønt for stjerne.
 
Erik ten Hag & co. har længe været kædet sammen med en ny angriber, da man i slutningen af sidste år rev Cristiano Ronaldos kontrakt over samt forventes Anthony Martial også at forlade klubben forud for næste sæson.

Bayern München er også tidligere blevet nævnt som en mulig destination, idet Bundesliga-klubben menes at være på markedet efter en angriber efter salget af Robert Lewandowski.

LÆS OGSÅ: BBC flår. tidl. PL-spiller fra skærmen

Annonce