Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2021 13:19
Håland-handel er besværlig: Chelsea vender blikket mod Lewandowski

Chelsea kan ende med at gå efter Robert Lewandowski i stedet for Erling Håland.


Der skal gerne hentes en ny topangriber ind hos Chelsea i dette transfervindue, og Roman Abramovich er angiveligt også villig til at åbne den helt store tegnebog og betale mange millioner for den rette spiller.

Chelsea har længe arbejdet på muligheden for at købe Erling Håland i Dortmund, men den handel har vist sig at være særdeles vanskelig at gennemføre – både fordi Dortmund kræver en enorm sum for nordmanden, der kan hentes for det halve næste sommer, men også fordi angriberen selv kræver en tårnhøj løn.

Men det kan nu betyde, at The Blues i stedet rettet blikket mod en anden topangriber.

Således skriver London Evening Standard i dag, at London-klubben kan ende med at forsøge at lokke Robert Lewandowski til klubben grundet frustrationerne over den besværlige Håland-handel.

Om det er så meget nemmere at hente den polske stjerneangriber i Bayern München, hvor han har bombet mål ind på samlebånd i de seneste sæsoner, er dog langt fra sikkert.

Faktum er, at Lewandowski har kontrakt med den tyske storklub frem til sommeren 2023.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE