Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Haaland besøgte Real Madrids omklædningsrum: Her er forklaringen

Af Emil Plovgaard
11.04.2024 Kl. 20:46

Erling Haaland er et navn, der er blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra Manchester City på det seneste.

Den norske målmaskine er i særdeleshed sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid, som The Cityzens for nylig stødte ind i i kvartfinalen i Champions League.

Haaland er ingen sjælden gæst på Santiago Bernabeu, hvor han allerede har optrådt tre gange i løbet af sine to sæsoner som City-spiller.

Her har han fortrinsvist stået over for den tyske forsvarskrumtap Antonio Rüdiger, der agerer som kamphaner på selve grønsværen, men som omgås fint uden for banen.

Det var således også tilfældet efter midtugens Champions League-kamp.

Her tog Haaland sig tid til at hilse på flere af Real Madrids spillere, herunder den tidligere holdkammerat Jude Bellingham og Luka Modric.

Ifølge den store spanske sportsavis Mundo Deportivo befandt Haaland sig desuden på et tidspunkt i Real Madrids omklædningsrum.

Her havde han en noget særlig forespørgsel. Han ville nemlig gerne have Modric’ trøje. Han hyldede den kroatiske midtbanestjerne, ved at kalde ham legende, og i den spanske sportspresse spekuleres der naturligvis i, at nordmanden er ved at smigre sig ind på sine potentielt kommende holdkammerater.

Til stede på Santiago Bernabeu var desuden Rafaela Pimenta, der repræsenterer Haaland i sin egenskab af agent for nordmanden.

City-stjernen har spillet 37 kampe med 30 mål til følge på tværs af samtlige turneringer.

I videoen i toppen af artiklen, kan du høre den danske landsholdsspiller Joachim Andersen fortælle om en batalje med Haaland.

LÆS OGSÅ: – Erling Haaland er fortid hos Manchester City

Annonce