AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:04:2019 08:33
Håbefuld Pochettino: Eriksen er åben for kontraktforlængelse

Mauricio Pochettino tror og håber fortsat på, at den danske stjerne fortsætter i Spurs.


Tottenham-træner Mauricio Pochettino har endnu ikke opgivet håbet om, at Christian Eriksen fortsætter i Spurs.

Tirsdag aften sikrede den danske playmaker Tottenham alle tre point med sit sene vindermål mod Brighton,  men kontraktforhandlingerne mellem Eriksen og klubben skulle være uden store fremskridt.

Dermed risikerer The Lilywhites at miste danskeren efter næste sæson på en fri transfer,  men Pochettino oplever fortsat, at Eriksen er åben for at forhandle.

- Det er en meget speciel situation, og Christian er en speciel person. Vi er alle forskellige, og det bliver vi nødt til at forstå, sagde Pochettino efter tirsdagens sejr.

- Timingen for ham eller for klubben er måske forskellig, men jeg håber og ønsker, at Christian kan blive hos os i fremtiden. Jeg tror, Christian såvel som klubben er åbne for at forhandle, og så må vi se, hvad der sker.

I mellemtiden håber Tottenham-træneren, at danskeren sammen med holdkammeraterne holder tungen lige i munden trods distraktionerne.

- Vi er tæt på sæsonafslutningen, så der er masser tid til at tænke over det senere, det vigtigste for Eriksen og de andre spillere er at forblive fokuserede og forsøge at opnå de ting, vi gerne vil opnå, fortalte Pochettino. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED