AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:06:2019 13:41
The Gunners skyder forhandlinger i gang med Brighton-forsvarer

Arsenal skulle være på nippet til at starte forhandlinger med Brighton om Lewis Dunk.


Arsenal blev dunket i maven flere gange sidste sæson på grund af et tvivlsomt forsvar, og nu forsøger The Gunners angiveligt at starte forhandlinger med Brighton om Lewis Dunk.

William Saliba og danske Joachim Andersen er to andre forsvarsprofiler, som Arsenal er blevet sat i forbindelse med gennem de seneste uger af Silly Season, men skal man tro TeamTalk, har klubben nu også identificeret Brighton-profilen som en mulig forstærkning.

The Seagulls er bevidste om, at dette kan blive den engelske forsvarsspillers sidste sommer på sydkysten, hvorfor man allerede har fundet en erstatning i form af Matt Clarke fra Portsmouth. Det er dog ikke ensbetydende med, at Graham Potter og Brighton skiller sig af med Lewis Dunk for småpenge.

De kræver angiveligt £30 millioner for den højragende midterforsvarer, som har spillet én enkel landskamp for The Three Lions. Den pris kan blive problematisk for Unai Emery, der ifølge flere kilder har et småt transferbudget at gøre godt med denne sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED