AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:11:2019 16:34
Gunners-legende: Xhaka fortjener Arsenals respekt

Patrick Vieira bakker op om Arsenals kontroversielle schweizer.


Den 27-årige schweiziske landsholdsspiller, Granit Xhaka, er blevet frataget sin plagt som anfører for Arsenal, efter hans kontroverser med klubbens fans.

Og selvom der ikke har været meget opbakning til ham siden da, så findes der faktisk et par stykker, der sympatiserer med den tidligere Mönchengladback-spiller.

Patrick Vieira er en af dem, og han udtrykker sine dybfølte meninger til Sky Sports:

- Jeg føler med ham, fordi han var kaptajn, og fordi han går igennem en virkelig hård periode, og en virkelig hård periode for Arsenal, udtaler Vieira, der nu er cheftræner i franske Nice.

Og den 43-årige Gunners-legende mener også, at Arsenals fans, bør have mere respekt for Xhaka:

- Jeg tror, vi skal minde os selv om, at han har opnået meget, siden han kom til Arsenal, og han fortjener en masse respekt.

- Når man er spiller og ikke spiller så godt som forventet, så bliver man frustreret på sig selv.

- Og nogle gange kommer amn til at sige eller gøre ting, som man fortryder, siger fransk-senegaleseren, og fortsætter med at rose den tidligere anfører:

- Jeg ved, hvor god han er, og han vil komme gennem denne svære periode, fordi han er en stærk man, han er en god spiller. Og han vil vise, hvor god han er.

Patrick Vieira var selv anfører for Arsenal i en årrække, og spillede i klubben fra 1996 til 2005.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED