Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2019 19:16
Guardiola udpeger Liverpool som sin stærkeste modstander nogensinde

Manchester City og Liverpool er udset til at kæmpe om Premier League-titlen igen i år.


Liverpool havde en fremragende sidste sæson, hvor de vandt Champions League, og var lige ved at snuppe Premier League-titlen fra Manchester City i et historisk kapløb.

Pep Guardiola er nu ude at sige, at Liverpool er den bedste modstander, han har stået over for som træner, og det er fordi, at de simpelthen har ’alt’ ifølge Guardiola.

Pep Guardiola har tidligere kæmpet med stærke klubber som Real Madrid og Atletico Madrid som Barcelona-træner, og tilmed kæmpet mod Borussia Dortmund, da han var chef for Bayern München.

Pep Guardiola ved, at det bliver mindst lige så svært at holde Liverpool væk fra titlen i år, som det var sidste år, hvor Manchester City kun sluttede med ét point mere end Liverpool.

- Den modstander, vi har, er den stærkeste modstander, jeg har mødt i min karriere som manager – Liverpool, sagde City-manager Pep Guardiola ifølge Daily Mirror.

- Jeg sagde det, da vi var i front, jeg sagde det, da de var i front, jeg sagde det, da vi vandt, jeg sagde det, når vi tabte, jeg har sagt det mange gange, fordi de har absolut alt, i positionsspillet, i omstillingerne, dødboldene og Anfield.

- Jeg ved, hvor svært det var, jeg ved, hvor svært det er og vil blive, men det er den udfordring, vi har foran os.

Det bliver spændende at følge mesterskabskampen i denne sæson, hvor Liverpool efter fem kampe af den nye Premier League-sæson er fem point foran Manchester City.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED