Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2020 14:22
Guardiola uddyber: Derfor har jeg forlænget med City

Pep Guardiola forlængede torsdag eftermiddag sin kontrakt med Manchester City frem til 2023.


Forhandlinger under landskampspausen mellem Manchester City og Pep Guardiola viste sig frugtbare, for torsdag eftermiddag kunne The Cityzens officielt annoncere, at den catalanske toptræner forlænger sin kontrakt med klubben frem til sommeren 2023.

Dermed sætter Guardiola endelig en stopper for de langvarige spekulationer om sin fremtid, og til klubbens hjemmeside forklarer han nu, hvorfor han valgte at forlænge.

- Jeg har altid følt mig velkommen fra dag et af klub, spillere og fansene, og vi har opnået store ting sammen, scoret mål, vundet kampe og trofæer, og vi er alle stolte af den succes.

- Støtte er det bedste, en træner kunne ønske sig, og jeg har har fået alt, jeg kunne ønske mig for at udføre mit job vel, og jeg er ydmyg og fyldt med selvværd over den tillid, som ejer, bestyrelsesformand, Ferran og Txiki har vist mig ved at ville forlænge.

- Vores udfordring bliver at blive ved med at forbedre os og udvikle os, og jeg er meget spændt over at kunne fortsætte med at hjælpe med det.

At Guardiola føler sig komfortabel i Manchester City bliver understreget ved, at hans nye kontrakt bringer ham op på syv år i spidsen for The Cityzens. Guardiola har aldrig før tilbragt mere end fire sæsoner i den samme klub.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED