Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:05:2021 09:17
Guardiola om sit tredje mesterskab i City: Dette var klart det hårdeste

Den catalanske mestertræner roser sit specielle hold efter at have vundet mesterskabet under en pandemi.


Pep Guardiola har beskrevet sit tredje mesterskab i Manchester City som det klart sværeste på grund af coronapandemien. 

Citys tredje mesterskabstriumf kom i hus, da Manchester United tirsdag tabte på hjemmebane til Leicester med 1-2. 

Dermed afsluttede en turbolent sæson for City, der i november var at finde på en 11. plads efter et 0-2 nederlag til Tottenham, men Guardiola er stolt over sit mandskab. 

- Dette har været en sæson og en Premier League-titel som ingen anden. Dette mesterskab var klart det sværeste, siger Guardiola til GOAL. 

- Vi vil altid huske denne sæson for den måde, vi vandt den på. Jeg er så stolt over at være manager for den gruppe her. 

- De er specielle. Det er bemærkelsesværdigt at komme igennem denne sæson med så mange begrænsninger og vanskeligheder, vi har haft. De har været så modstandsdygtige, fortæller manageren. 

Manchester Citys tre sidste kampe er mod Newcastle, Brighton og Everton i ligaen. Derudover venter Chelsea i Champions League-finalen sidst i maj.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED