AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:07:2020 22:55
Guardiola om Silva: Får en testimonial - burde have en statue og en gade

Pep Guardiola er fuld af ros til David Silva, som er igang med sin sidste sæson i klubben.


David Silva er én af de helt store legender i den moderne Premier League-æra, men efter denne sæson er det slut med PL-bold for spanieren.

Han skifter nemlig væk fra Manchester City ved kontraktudløb. I dag spillede han så fuld tid imod Newcastle i Citys 5-0-sejr, hvor det blandt andet blev til et mål fra Silva.

Efter kampen var Guardiola fuld af ros til Silva, og her blev det bekræftet, at den lille playmaker får en testimonial-kamp, når der igen må være fans på tribunerne.

- Han kommer tilbage til sin farvel-kamp foran fansene, for han er en fænomenal legende. De kunne sagtens navngive en gade efter ham eller give ham en statue - det er ikke min beslutning, siger Guardiola ifølge Daily Mail.

- De unge spillere har lært meget af David. Hvis han beslutter sig for at spille videre, så kan han spille hvor som helst - det er der ingen tvivl om. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED