AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2019 13:39
Guardiola om målscorer Jesus: Han skal arbejde med sin mentalitet

Manchester City-manager Pep Guardiola er glad for de to mål fra Gabriel Jesus i kampen mod Burnley, men mener samtidig, at brasilianeren skal arbejde med sin mentalitet.


Den brasilianske landsholdsangriber Gabriel Jesus scorede i midtugen to mål for Manchester City, da de på udebane slog Burnley 4-1 i Premier League. Målene kom efter seks ugers måltørke, hvor brasilianeren blandt andet har brændt to straffespark.

Den målløse periode for The Citizens har ligeledes ført til snak i medierne, om Gabriel Jesus er den oplagte afløser for Sergio Aguero, der på nuværende tidspunkt er ude med en skade. Målene mod Burnley gjorde dog, at Gabriel Jesus fik bevist, hvorfor han er fremtidens mand.

Manchester City-manager Pep Guardiola har efterfølgende også været ude med ros til den unge angriber.

- Han er nødt til at være sig selv, fordi vi har brug for hans mål. Det var dem der gjorde, at vi vandt over Burnley, udtaler den spanske manager til Manchester Evening Standard.

Manchester City har i denne sæson ikke vist samme styrke, som de gjorde i sidste sæson. Derfor er klubben også 11 point efter førerholdet Liverpool i Premier League. Trods en svingende sæsonstart forsikrer Guardiola, at truppen har selvtillid:

- Selvtilliden er generelt stor i truppen, men det er klart, at Gabriel Jesus har været ramt grundet hans manglende mål. Det vigtigste i sådan en periode er, at man viser mental styrke og ikke lader sig slå ud. Han har været irriteret, hvilket er naturligt, men forhåbentlig har de to mål en positiv effekt på hans spil, slutter Pep Guardiola.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED