Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Guardiola kaldte ham overvægtig: Nu reagerer han

Af Morten Bruun Jørgensen
11.02.2024 Kl. 16:22

– Han er ikke skadet. Han ankom overvægtig.

Sådan sagde Pep Guardiola om Kalvin Phillips i december 2022. Her var Kalvin Phillips netop vendt retur til Manchester City efter at have været med det engelske landshold til VM. 

Den kommentar fra den spanske manager ramte hårdt, fortæller Phillips nu i et interview med The Guardian

– Det var formentlig det hårdeste efter VM, hvor Pep gik ud og sagde, at jeg var overvægtig. Han havde ret til at gøre det, men der er forskellige måder at gøre det på, siger Phillips. 

– Jeg var ikke uenig med ham, men det ramte mig hårdt på selvtilliden, og jeg følte mig anderledes tilpas hos City. Min familie var heller ikke glade for – især ikke min mor. 

– Det var bare en misforståelse, og jeg tror, han var meget frustreret over, at jeg kom tilbage og vejede 1,5 kilo mere end mit vægtmål. 

28-årige Phillips spillede blot 40 minutter for England under VM. Sidenhen har han dog fastholdt sin plads på landsholdet – og sågar spillet mere, selvom han nærmest ikke har set banen hos Manchester City. 

I januar blev det dog for meget for Phillips, og derfor blev han udlejet til West Ham. 

– Det var ikke et mareridt i City, men det var bare stressende. Jeg følte, at hvis jeg ikke spillede i City, ville jeg til en klub, hvor jeg kunne føle mig ønsket, siger Phillips. 

Han startede inde i den første kamp efter lejeaftalen med West Ham. Til gengæld er han startet ude i de to efterfølgende ligakampe for The Hammers. 

Læs flere nyheder om Manchester City.

Annonce