Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2021 21:07
Guardiola hylder rival efter sejr: Jeg lærer meget af ham

Pep Guardiola besejrede sin gamle assistent, Mikel Arteta, søndag, men har stadig stor respekt for landsmanden


Manchester City tog søndag deres utrolige 13. Premier League-sejr i træk, da Arsenal blev besejret med 1-0 på udebane. Dermed er de godt på vej mod endnu en Premier League-titel, og manager Pep Guardiola var da også stærkt tilfreds med sit mandskab efter kampen. 

Men Guardiola var også voldsomt interesseret af The Gunners-manageren, Mikel Arteta, der som bekendt tidligere har arbejdet som assistent under City-træneren. 

- Det var svært, lige som vi forventede. Vi led meget. Det er svært at spille mod Arsenal og Mikel, og derfor giver jeg mine spillere utroligt meget kredit for den her sejr, udtaler han ifølge Sky Sports.

- Mikel ved alting. Det er ikke kun fordi, at han er min ven. Han er så klog. Jeg lærer meget af at se hans hold. I dag lærte jeg noget, jeg kan bruge i fremtiden. Han ved alt om fodbold, tilføjer Guardiola om Arteta.

Manchester City ligger suverænt i spidsen af Premier League, mens Arsenal indtager en lidt skuffende 10.-plads i tabellen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED