Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Guardiola: "Hvis vi spiller sådan mod United, har vi ikke en chance"

Af Kasper Leif Pedersen
12.01.2023 Kl. 08:48
Pep Guardiola var ikke tilfreds efter sit Carabao Cup-exit.

Manchester City led et chokexit i Carabao Cuppen onsdag aften, da man tabte med 2-0 til Southampton.

De forsvarende engelske mestre mødte slet ikke op på St. Mary's Stadium, værterne klar var bedst, hvor The Saints allerede førte 2-0 efter en lille halvtime fra mål af Sekou Mara og Moussa Djenepo. 

The Citizens var faktisk så dårlige, at de ikke formåede at få en skud inden for målrammen, som ikke er sket siden april 2018 mod Liverpool.

Og efter kampen så var Manchester Citys manager, Pep Guardiola, langt fra tilfreds:
 
– Det bedste hold vandt. De var bedre. Vi spillede ikke godt. Vi fik en dårlig start, og vi præsterede ikke godt. I dag var vi ikke engang tæt på det, vi er. Vi var ikke forberedt på at spille i denne konkurrence for at komme til semifinalen. Vi var ikke klar, siger spanieren ifølge Daily Mail og fortsætter:
 
– Man skal være forberedt til hver eneste kamp, når man spiller for Manchester City, og det var vi ikke i dag.
 
I weekenden venter der et brag af kamp, når de to Manchester-klubber tørner op mod hinanden på Old Trafford, og hvis man spørger Guardiola, så skal det gøres meget bedre end mod Southampton. 
 
– Hvis vi præsterer på denne måde mod Manchester United, så har vi ikke en chance. Jeg har en fornemmelse af, at i dag er opstillingen ligegyldig, det er præstationen, der sker. Vi var ikke her, slutter Guardiola.
 
Manchester City befinder sig på 2.-pladsen, hvor Manchester United på 4.-pladsen, har fire point op til bysbørnene. 
 

 

Annonce