Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Guardiola blæst bagover inden FCK-brag: 'Wow'

Af Emil Plovgaard
12.02.2024 Kl. 20:53

Manchester City er gigantiske favoritter forud for ottendedelsfinalen i Champions League mod F.C. København tirsdag aften.

Her er oddset helt nede på 1,25 på de engelske gæster.

Alligevel har Manchester Citys manager, Pep Guardiola, stor respekt for den danske hovedstadsklub.

– Normalt har jeg altid stor respekt for vores modstandere, men da jeg så, hvad de har gjort i gruppespillet mod de modstandere, sagde jeg ‘wow’.

F.C. København gik videre i en gruppe, hvor man var havnet sammen med FC Bayern München, Manchester United og Galatasaray.

Til trods for den store niveauforskel, der, ifølge bookmakerne, er på de to hold, forventer Guardiola en tæt kamp i København tirsdag aften.

– I morgen aften bliver en meget, meget tæt kamp. 100 procent. Det kan jeg mærke, og normalt lyver min mavefornemmelse ikke, siger Guardiola på mandagens pressemøde ifølge bold.dk.

Succestræneren er naturligvis godt forberedt forud til opgøret. Alligevel må kampen i sin helhed betegnes som en af de opgaver, Manchester City bør kunne overkomme i løbet af en sæson.

Manchester City vandt i den forgangne sæson Champions League, da man besejrede Inter Milan med 1-0 på et mål af Rodri i kampens anden halvleg.

Det vil være en sensationel bedrift af F.C. København, hvis klubben kan avancere.

F.C. København må desuden undvære en stor profil til opgøret – læs mere her.

Guardiola har inden tirsdagens brag i Parken fortalt, at han især elsker én FCK-stjerne – læs mere her.

Annonce