AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2020 14:12
Grønt lys: United kan nu signe ny angriber for 537 millioner til sommer

Lyon skulle være parate til at sælge Moussa Dembélé til Manchester United denne sommer.


Manchester United har angiveligt fået grønt lys til at signe Moussa Dembélé fra Lyon til sommer, hvis klubben kan overbevise den 23-årige angriber om, at han bør vælge et skifte til Old Trafford.

Det skriver Daily Record.

Lyon-præsident Jean-Michel Aulas har nemlig offentligt udtalt, at klubben ikke vil stå i vejen for angriberens transfer.

- Vi har allerede en række bud på vores spillere forud for sommeren. Vi sælger spillerne, der ønsker et skifte, til den klub, de ønsker at skifte til, udtaler Aulas.

Og det er sød musik i ørerne på Ed Woodward, der meget målrettet arbejder efter at tilføje en angriber til Manchester United-truppen, som kan løfte en del af målbyrden fra Marcus Rashford og Anthony Martial.

Lyon forlanger angiveligt £60 millioner for Dembélé, som har scoret 39 mål i 82 kampe siden sit skifte fra Celtic i 2018.

Den franske angriber skulle dog også stå højt på Frank Lampards ønskeseddel, men skal man tro Daily Record, er Manchester United relativt sikre på, at de kan overbyde The Blues og tilbyde Dembélé en mere lukrativ kontrakt end konkurrenterne.

Chelsea bød angiveligt på franskmanden i januar, men buddet skulle ikke have været "højere" end omkring £34 millioner.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED