Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2020 13:55
Grønnemark kårer: Her er verdens bedste til at tage indkast

Den danske indkasttræner har sat navn på de to Premier League-spillere, som i sin optik er de bedste til at tage indkast i verden.


Andy Robertson var decideret dårlig, da Thomas Grønnemark først begyndte at træne Liverpool-spilleren, men nu er den skotske spiller sammen med back-kollegaen Trent Alexander-Arnold de bedste i verden til at tage indkast.

Det mener Thomas Grønnemark, der fortsat er den eneste måske eneste reelle specialist og ekspert i indkast. Danskeren har nu gennem flere sæsoner trænet Liverpool i kunsten at tage et intelligent indkast, og det har virkeligt givet afkast.

- Da jeg mødte Robertson, kunne han ikke kaste 19 meter. Det er meget, meget kort og meget meget nemt at sætte under pres. Han kan nu kaste næsten otte meter længere, og hans radius er blevet forlænget med i alt 500 meter, siger Grønnemark i et interview til The Guardian.

- Han forbedrede sig lynhurtigt, også taktisk, så han ved, hvornår han skal kaste hurtigt, og hvornår han skal holde p åbolden. Trent er næsten på samme niveau, selvom det tog ham lidt længere tid, men i mine øjne er duoen de bedste "indkastere" i verden lige nu.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED