AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:06:2020 20:33
Grealish tager ansvaret på sine skuldre: Nu jeg skal levere

Aston Villa-anfører Jack Grealish lægger pres på sig selv forud for genoptagelsen af Premier League-sæsonen.


Jack Grealish har været den helt store profil for Aston Villa i denne sæson, men selvom den unge offensivspiller har leveret gode præstationer, så må holdet alligevel tage til takke med en placering som nummer 19 i Premier League med to point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

Sæsonen genoptages den 17. juni og i den forbindelse har Jack Grealish medvirket i The Football Show onsdag aften, hvor Gary Nevilla spurgte ind til, om englænderen det er nu han skal til at levere noget ekstra. Her var svaret klart fra Villa-profilen.

- Uden tvivl. Jeg er sikker på, at mange kommer til at følge kampene på TV og det tænder mig endnu mere. Vi har 10 meget vigtige kampe foran os og jeg er sikker på, at den vigtigste bliver den første efter coronapausen, siger Villa-anføreren til Sky Sports og fortsætter:

- Hvis vi vinder den kamp, kan vi spille os over nedrykningsstregen. Det er ikke for at lyde arrogant, men jeg nyder presset. Jeg er den lokale dreng og anfører for holdet, så selvfølgelig er der ekstra pres. Jeg skal sammen med holdet leve op til det pres, så Aston Villa kan blive i Premier League, slutter Jack Grealish. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED