Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Grealish om nedladende kommentarer af Newcastle-stjerne: "Jeg fortryder det"

Af Kasper Leif Pedersen
02.12.2022 Kl. 06:31
Jack Grealish sætter nogle op på de nedladende kommentarer om Miguel Almirón.

– Ham er i nødt til at skifte ud. Han spillede som Almiron.

Sådan sagde Jack Grealish om Riyad Mahrez' præstation i sidste runde i den forgangne Premier League-sæson under fejringen af Premier League-triumfen.

Den paraguayanske offensivspiller har også efterfølgende været ude og udtale sig, hvor der ikke var nogle hard feelings:

– Om jeg ville give ham hånden næste gang vi møder Man City? Ja. Ja, det ville jeg. Selvfølgelig ville jeg gøre det. Det er der ikke skyggen af tvivl om.

– Som jeg har sagt før, og som jeg bliver ved med at insistere på, så er Jack Grealish en god spiller, og jeg ønsker ham kun det bedste. 

Nu har Jack Grealish selv svaret på situationen på torsdagens pressemøde forud for weekendens knockuot-kamp mod Senegal, hvor han blev spurgt, om emnet var kommet op med Callum Wilson under VM-slutrunden:

– Ja, det har det. Jeg er faktisk ikke blevet spurgt om det, og lad mig lige tage det op. Det var dagen efter sæsonen var slut, og jeg havde selvfølgelig fået et par drinks og sådan noget. Vi var ude at fejre, og jeg var ikke på min telefon og de sociale medier. Og så husker jeg, at jeg var på Ibiza, og det var åbenbart kommet frem. Det var en ting, jeg fortryder, sagde Grealish

– Nogle gange gør jeg dumme ting, det var en af dem. Det fortryder jeg. Jeg sværger, jeg er faktisk helt oppe at køre over den måde, han har reageret på. Han sagde noget om mig i interviewet forleden dag, han ønskede mig det bedste. Jeg tænkte: 'Sikke en fyr, mand', for hvis det var mig, og nogen havde sagt det om mig, ville jeg nok have været den anden vej og have været sådan 'f**k det'.

– Jeg sendte en besked til Matt Targett (Almirons holdkammerat i Newcastle, red.) fordi jeg er tæt knyttet til ham fra Villa-tiden, og jeg sagde til ham: 'Kan du sende ham en besked fra mig og sige til ham, at jeg undskylder, jeg mente det selvfølgelig ikke'.

– Når jeg ser tilbage på det, var det bare en ting, der var dumt af mig at sige det. Jeg skulle ikke have sagt det. Jeg var ikke klar over, at det ville gå ud. Jeg var ikke klar over, at det var en video, der skulle ud, jeg troede, at det bare var privat. Men selv privat skulle jeg ikke have sagt det, for han er en professionel kollega. Jeg er faktisk glad på hans vegne, jeg har fået en masse kritik fra Newcastle-fansene, og det er med rette. I sidste ende støtter de deres spiller, hvilket jeg fuldt ud forstår. Han virker som den mest harmløse, søde fyr, så fair play, jeg er glad for ham, slutter Manchester City-spilleren.

28-årige Miguel Almiron havde blot ét mål i sidste sæson, men har altså fundet netmaskerne otte gange i 15 Premier League-sæson i denne sæson, mens Jack Grealish blot har nettet én gang i otte kampe. 

 
 
 
 
Annonce