AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2020 21:54
Grealish' løfte til Villa: Intet United-skifte, jeg bliver og kæmper

Trods rygter om et muligt skifte til Manchester United, har Jack Grealish fortalt Aston Villa, at han er fuldt ud fokuseret på at blive i klubben og holde dem i Premier League.


24-årige Jack Grealish har haft en fabelagtig sæson i Premier League hos Aston Villa, for hvem han som anfører har scoret syv mål i den indeværende sæson. 

Hans flotte præstationer har blandt andet inkluderet en meget vigtig udligning mod Brighton i lørdags - og oven i målene står han også noteret for fem assists. 

De fine præstationer har naturligvis ført til interesse fra større adresser - heriblandt Manchester United, mens Grealish også er på nippet til at blive udtaget til det engelske landshold forud for sommerens EM-slutrunde. 

Men, til trods for rygterne om et muligt skifte, har Grealish besluttet sig for at blive på Villa Park. Det skriver Daily Mirror. 

Skulle Villa dog ende med at rykke ned fra Premier League, synes det uundgåeligt, at Grealish forlader klubben til sommer. I skrivende stund er klubben fra Birmingham på en 18. plads i Premier League. 

Selv hvis Dean Smith og co. formår at undgå nedrykning, forventes der at komme massive bud på midtbanespilleren til sommer. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED