Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Graham Potter indrømmer, Mason Mount kan forlade Chelsea

Af Kasper Leif Pedersen
10.03.2023 Kl. 19:21
Graham Potter har indrømmer, at han kan miste Mason Mount til sommer.

Mason Mount har været kædet væk sammen med et exit fra Chelsea i de seneste måneder. 

Den 24-årige offensive spiller har kontraktudløb i sommeren 2024, hvor han sammen med Chelsea, har været i dialog om en kontraktforlængelse.

Dog er de to parter ikke blevet enige om en længere aftale, hvor Chelsea angiveligt, ifølge The Guardian, har tilbudt englænderen en ugeløn på £180.000 om ugen.

Mason Mount har en ugeløn på 'blot' £75.000 om ugen.

Heraf har Liverpool, Manchester United og senest Newcastle vist interesse i Chelsea-stjernen, og nu har Graham Potter udtalt sig om situationen.

For den engelske manager blev spurgt, om han ville beholde Mount, hvortil han svarede:

– Ja, men jeg er ikke naiv. Jeg ved, at det er en vigtig tid for ham (Mason Mount,red.) og en vigtig kontrakt. Disse ting skal være rigtige for ham og hans familie. Det er vigtigt, at han træffer en beslutning på det grundlag.

– I sidste ende er det et spørgsmål mellem klubben og Mason. Men jeg har talt med ham adskillige gange om hans situation, fodbold og livet generelt. Mine følelser for Mason er klare. Han er først og fremmest et fantastisk menneske, men nogle gange sker disse ting. De er bare komplicerede, og det er bedst, at jeg taler lidt om det og lader dem komme videre med at beslutte, hvad der er rigtigt for begge parter.
The Telegraph oplyser desuden også, at hvis der ikke opnås en aftale inden juni, vil det næsten helt sikkert føre til et sommersalg af Mason Mount. 
 
Og til sidst, vil Mount vil ikke være med mod Leicester på lørdag, da han endnu ikke er kommet sig over en skade.
 

 

Annonce