Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
Import from www.tipsbladet.dk
09:11:2019 04:43
Gør Premier League sjovere ved at oddse på resultaterne

Er du vild med en god fodboldkamp i fjernsynet, er denne artikel helt sikkert noget for dig. For findes der noget bedre end at kunne øge stemningen og spændingen derhjemme? Heldigvis er der gode muligheder for dig, for du kan nemlig spille om penge, imens fodboldkampen drøner over fjernsynet.


Odds er blevet særdeles populært herhjemme, og faktisk er det stort over hele verden. Her kan du satse penge på forskellige resultater og udfald og på den måde vinde lidt ekstra til måneden. Læs med her, og se, hvordan du kan lave Premier League odds nemt og hurtigt hjemme fra sofaen.

Hvor kan jeg spille?

Der findes mange forskellige udbydere af oddsmuligheder ved fodboldkampe. Faktisk er fodbold én af de sportsgrene, hvor der er flest forskellige muligheder for at lave nogle gode odds. Du kan spille på meget andet end blot et resultat. Du kan spille på første målscorer, første udvisning og meget andet. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Når du skal finde din spiludbyder, kan du med fordel benytte dig af sider, der samler forskellige udbydere og holder dem op mod hinanden. På den måde kan du sammenligne og se, hvor du får mest ud af dine spil. Der vil ofte være en velkomstbonus mange steder, og det kan være værd for dig at udnytte.

Spil på flere ting, og vind så meget som muligt

Hvis du er på jagt efter den helt store gevinst, er der nogle forskellige muligheder for at få den i hus. Ofte vælger man at spille på flere forskellige ting på den samme kupon. Det vil sige, at du laver en kupon med forskellige udfald, hvor de alle sammen skal gå hjem, hvis du skal vinde. Det er mere risikabelt for dig, men til gengæld vil du kunne vinde meget store beløb ved at gøre det på denne måde.

Hvis du ikke har prøvet at oddse før, kan det være en fordel at starte i det små. Det gælder både for beløbet, du spiller for, og mængden af odds på samme kupon. Start med et enkelt område, hvor du lige så stille lærer at forstå, hvordan det hele fungerer. Det kan nemlig være lidt svært at gennemskue.

Liveodds holder kampen i live

Hos nogle udbydere har du mulighed for at placere dine odds under kampen. Dette kaldes for liveodds, og du kan gå hen at vinde fra det ene minut til det andet. Det er ikke alle udbydere, der tilbyder liveodds, og derfor skal du undersøge dette på forhånd, hvis du gør dig tanker om at prøve kræfter med dette. Det kan til gengæld være med til at holde liv i kampen, så du sidder helt ude på kanten af sofaen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED