Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2021 16:00
Godt nyt til mange Premier League-spillere: Stor lempelse på vej

Den britiske regering pønser på at lempe isolationskravene, erfarer The Athletic.


Udlændinge i Premier League, der kommer fra de såkaldte 'røde' lande, kan muligvis se frem til godt nyt inden længe.
 
Den britiske regering planlægger nemlig at lempe karantænereglerne, så de i stedet for de nuværende 10 dage blot skal tilbringe fem dage i isolation efter hjemkomst fra et af disse 'røde' lande. Det erfarer The Athletic.
 
Den nye lempelse kan komme til at betyde, at spillere i næste måned kan deltage i VM-kvalifikationen for deres respektive landshold. Noget, der var et stort problem for mange Premier League-spillere ved den seneste landsholdssamling.
 
Premier League-klubberne ville ikke afgive spillerne til landsholdene, men det krævede FIFA.
 
Helt konkret betød det, at argentinske spillere fra både Aston Villa og Tottenham skulle selvtræne i Kroatien i en uge, hvilket gjorde, at de gik glip af klubbens kampe i den første uge efter landsholdspausen.
 
De stramme regler betød sidste gang, at hverken Liverpools Mohamed Salah eller Sadio Mané kunne optræde for deres landshold, idet både Egypten og Senegal var markeret med farven rød af den britiske regering.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE