Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Godt nyt til Liverpool: Stjernespiller forventes klar til United-opgør

Af Jeppe Augustsen
05.12.2023 Kl. 15:09

Et travlt kampprogram venter Premier League-klubberne i december – og særligt de klubber, som spiller europæisk fodbold.

Derfor er det yderst vigtigt for klubberne at have deres store profiler klar, da en mindre skade kan koste flere opgør i det tætte kampprogram.

Liverpool har måtte undvære Alisson Becker i de seneste to opgør efter en skade i kampen mod Manchester City, og han bliver heller ikke klar, når de onsdag aften møder Sheffield United.

Den 17. december gælder det braget mod Manchester United på Anfield, og her forventes det, at målmanden bliver klar.

Liverpool-manageren er hvert fald ude med en god opdatering til klubbens fans, da han blev spurgt ind til skadessituationen med både Diogo Jota og Alisson.

– Han (Jota, red.) var ude at løbe i går. Alt går den rette vej, men ingen har fortalt mig, at han vil være klar til holdtræning i dag. Så nej, der går lidt tid endnu, siger Klopp og fortsætter om Alisson:

– Det er det samme med Alisson. Han er tættere (på at blive klar, red.), men han er bestemt ikke klar til i morgen, lyder det fra Klopp.

Inden opgøret mod Manchester United har Liverpool tre kampe på programmet: Sheffield United, Crystal Palace og Union SG.

Annonce