AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:04:2019 08:42
Godt nyt for Arsenal: Målmaskinen Pepe er til salg denne sommer

Lilles præsident har udtalt, at Nicolas Pepe forlader klubben denne sommer - måske til fordel for The Gunners.


Nicolas Pepe er blandt kandidaterne til at vinde prisen som Årets Spiller i den bedste franske liga med 19 mål og 11 assists for Lille,  hvilket adskillige gange har rygtet ham til blandt andre Arsenal.

Og det rygte kan blive en realitet, for ifølge Lille-præsident Gerard Lopez bliver den ivorianske winger solgt i sommerens transfervindue.

- Denne sommer tror jeg, at vi sælger mellem fire og fem spillere. Ikke flere, udtaler klubpræsidenten ifølge Daily Mail.

- Alle klubber i den franske liga, måske med undtagelse af PSG, er nødt til at bringe balance i sine regnskaber.  Derfor vil jeg sige, at det er sikkert, at Pepe forlader klubben.

- Han er efterhånden så dyr, at vi ikke kan holde på ham, så han skal træffe et karrierevalg, for jeg tror, han får muligheden for at skifte.

Nicolas Pepes fortrinlige form har været stærkt medvirkende til, at Lille i øjeblikket besidder andenpladsen i Ligue 1.  Dog med hele 17 point op til Paris Saint-Germain, som denne onsdag kan afgøre mesterskabet langt før tid med en sejr over Nantes.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED