Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:09:2020 18:45
Godt for Arsenal: Lyon signer officielt sin Aouar-erstatning

Lyon har netop præsenteret Lucas Paqueta som sin nyeste signing. Han er af flere kommentatorer blevet udråbt til at være en direkte erstatning for Houssem Aouar.


Når en AC Milan-spiller skriver under på en femårig kontrakt med Lyon og fuldfører et skifte, skulle man ikke umiddelbart tro, at det ville vedrøre et Premier League-hold. Men så alligevel.

Lyon har netop annonceret signingen af Lucas Paqueta på en femårig kontrakt, og det skulle være rigtig godt nyt for Arsenal og alle klubbens tilhængere.

For med signingen af den brasilianske playmaker har Ligue 1-klubben sin erstatning for Houssem Aouar på plads. Det melder ESPNs Julien Laurens.

Med Paqueta på plads er det i hvert fald ikke jagten på en erstatning, som nu står i vejen for, at Arsenal kan færdiggøre en handel for Aouar.

Klubben skulle allerede have budt én, måske to gange på Lyon-stjernen, men det har hidtil været for lavt til, at franskmændene har ønsket at sælge.

Forhandlingerne skulle dog stadig stå på i kulisserne, og Football London skriver, at Arsenal forbereder sit tredje bud.

I forbindelse med præsentationen af Paqueta har Lyon-præsident Jean-Michel Aulas her onsdag aften erkendt, at klubben kan se to spillere forlade dem før fredag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED