Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2020 10:05
Glem det, United: Stjerneforsvarer er ikke til salg

Manchester United kan glemme alt om at få fat i en af Real Madrids profiler.


I torsdags kunne Manchester Evening News berette, at Manchester United overvejer at hente Raphael Varane, der har kontraktudløb med Real Madrid i sommeren 2022. 

De Røde Djævle kan dog allerede nu godt se sig om efter andre emner. For ifølge Real Madrid-træner Zinedine Zidane vil spanierne ikke give slip på Varane: 

- Det er ikke kun mig, der ønsker at beholde ham. Han har haft en fantastisk karriere her og er slet ikke til salg, siger Zidane forud for opgøret mod Villareal. 

- Vi kan ikke sætte en stopper for, hvad medierne skriver, men både klubben og jeg er på samme linje her. Han er ikke til salg. 

Tilbage i 2011 forsøgte Manchester United at lokke Varane til klubben, men dengang måtte man se sig slået af Real Madrid, der har haft stor glæde af franskmanden. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED