Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Glazers kan blive: Nu har en tredje part budt på Manchester United

Af Kasper Leif Pedersen
23.03.2023 Kl. 12:49
Så er der bud på Manchester United.

Nu er der faldet et bud på Manchester United, der ikke er fra Sheikhen Jassim bin Hamad Al Thani og den britiske milliardær Sir Jim Ratcliffe.

Det oplyser Sky Sports-journalisten Kaveh Solhekol på sin Twitter-profil:

– Den amerikanske hedgefond Elliott Management har afgivet et bud på at købe en minoritetsandel i Manchester United. Deres forslag om at tilbyde finansiering til andre parter står også stadig ved magt. Der er ingen dramatik i forbindelse med deres bud – det blev afgivet inden fristen kl. 21.00 (engelsk tid,red.) i går aftes, skriver Solhekol. 

Derfor så er det ikke aktie majoritet som de tidligere ejere af AC Milan foretrækker, som ville betyde, at Glazer-familien fortsat ville være ejere af Manchester United. 

LÆS OGSÅ: De er nomineret til månedens manager i Premier League

Sheikhen Jassim bin Hamad Al Thani og den britiske milliardær Sir Jim Ratcliffe bød altså ikke på Manchester United i går, men her var årsagen, at de ville have mere tid.

Og her kommer Solhekol med en forklaring også:

– Der er ingen ny frist for Sheikh Jassim & Sir Jim Ratcliffe til at afgive bud på Manchester United. Sheikh Jassim bud ringede til Raine (banken, der foretaget salget,red.) tirsdag og bad om mere tid. Sir Jim Ratcliffe ringede til Raine onsdag og bad om mere tid. Begge anmodninger blev imødekommet uden ny frist. 

Hvis Glazers sælger Manchester United for en udbudspris på £6 milliarder, så ville det være et rekordslag.

Glazer-familien har ejet De Røde Djævle siden 2005. 

LÆS OGSÅ: Chokskifte under opsejling: Thomas Frank er favorit til PL-job

 
Annonce