AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2019 19:29
Glazer modsiger Solskjær: Vil ikke af med Martial

Anthony Martials fremtid i Manchester United er sikret efter en uenighed mellem manager Ole Gunnar Solskjær og bestyrelsesformand Joel Glazer.


Bestyrelsesformand i Manchester United Joel Glazer ser Anthony Martial som klubbens ’Pele’, og derfor er franskmandens fremtid i klubben sikret, selvom Solskjær har sat spørgsmålstegn ved spillerens attitude.

Både den tidligere manager José Mourinho og nuværende manager Ole Gunnar Solskjær har været utilfredse med Martials attitude til kamp og træning, men Glazer ser Martial som sin favoritspiller i klubben ifølge kilder, skriver Daily Mirror.

Martial har skrevet under på en ny kontrakt med Manchester United til januar 2023, som sikrer ham 200.000£ om ugen, men han har siden kontraktforlængelsen kun scoret to gange i 13 kampe for United.

Angriberen, der skiftede til Manchester United i 2015 for 36£ millioner, var allerede sidste sommer i fare for at skifte væk, da Mourinho ønskede at skyde ham afsted for at få plads til Ivan Perisic.

Joel Glazer og administrerende direktør i Manchester United, Ed Woodward, sagde dog nej til Mourinhos ønske, da de ser Anthony Martial som en nøglespiller for United i fremtiden.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED