Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2021 09:16
Giver Mbappé baghjul: Leeds er blevet tilbudt Europas hurtigste spiller

Ifølge Football Insider er Leeds blevet tilbudt Europas hurtigste spiller for billige penge.


Marcelo Bielsa elsker fart over feltet og fodbold, som blæser Leeds til angreb, og nu er den argentinske excentriker blevet tilbudt en fartfreak, som passer perfekt til den filosofi. For ifølge Football Insider er Yorkshire-klubben blevet tilbudt Montpellier-angriber Andy Delort, der umiddelbart er Europas hurtigste spiller.

Faktisk kan vi se, at Kylian Mbappé blev kåret som Europas hurtigste fodboldspiller i 2020 med en topfart på 36 km/t. Men ifølge Ligue 1's hjemmeside registrerede Delort en spurt på 36,8 km/t mod Saint-Etienne i denne sæson, og dermed giver han Mbappé, Youcef Atal, Kelvin Amian og andre sprintkonge fra den bedste franske fodboldrække baghjul.

Men Delort har også andet i sit arsenal end bare fart, og derfor kunne Leeds sikkert fristes. Han har scoret ni mål og leveret seks assists i 18 kampe for Montpellier i denne sæson, og i alt står han noteret for 35 scoringer i 87 kampe for klubben.

Det er ikke noget dårligt scoringssnit, og den 29-årige algier burde kunne anskaffes for relativt små penge. Ifølge Football Insider er det Montpellier selv, der har taget initiativ og opsøger et salg, da klubben er hårdt ramt økonomisk og har brug for at generere penge på spillersalg.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED