AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2017 15:24
Given: Formsvag Southampton-angriber bør starte mod Danmark

Shay Given mener, at det irske landshold bør starte med Southamptons Shane Long i angrebet mod Danmark.


Det er en skæbnekamp for det irske landshold, når de møder Danmark på hjemmebane i aften. Med 0-0 i Parken i lørdags er irerne tvunget til at score undervejs i opgøret for at undgå en straffesparkskonkurrence.

For at gøre mest ondt på det danske forsvar mener Shay Given, der i mange år var førstevalg i det irske mål, at Shane Long bør starte i angrebet på bekostning af Daryl Murphy. Det er på trods af, at Southampton-spilleren ikke har lavet mål siden februar.

- Daryl Murphy har gjort det godt i de seneste par kampe, men Long har farten til at strække Danmark ud og få os længere frem på banen, fortæller den tidligere Premier League-målmand til Sky Sports.

- Vi holdt ikke længe nok på bolden i den første kamp, som Martin (O’Neill, red.) og sagde. Vi skal være en smule mere modige med bolden og holde på den, når vi vinder den tilbage.

- Det bliver en intens, nervøs aften. Der er så meget på spil, og det hele skal afgøres i løbet af 90 minutter, eller måske længere tid med forlænget spilletid og straffespark.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED