Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Gigantklub i dilemma: Skal vælge mellem Mbappé og Haaland

Af Emil Plovgaard
24.05.2023 Kl. 11:19
Et stort valg skal træffes næste sommer.

Real Madrid står over for et ganske besværligt dilemma i sommeren 2024.

Sådan lyder meldingen fra den store franske sportsavis L’Equipe.

Og det er sådan et luksusproblem, som kun de største klubber vil bekymre sig om. Klubben skal nemlig beslutte sig for, om den skal gå efter 22-årige Erling Haaland fra Manchester City eller Paris Saint-Germains 24-årige Kylian Mbappé.

LÆS OGSÅ: United byder 470 millioner på Chelsea-stjerne

Mbappés kontrakt med den franske hovedstadsklub udløber i slutningen af 2023/24-sæsonen, men stjernen har dog en option, der gør det muligt at forlænge kontrakten med yderligere et år. Den franske avis skriver dog, at det er utænkeligt, at Mbappé på nuværende tidspunkt vil gå med til at aktivere denne.

Det er dog usandsynligt, at Mbappé skal nogen som helst vegne til sommer.

Real Madrid-præsident Florentino Pérez foretrækker angiveligt Mbappé, men klubbernes dårlige forhold betyder, at klubben skal vente i endnu et år.

Mbappé skal dog sandsynligvis gå ned i løn, og lige nu er det Vinicius Jr. der okkuperer venstre side af Real Madrids offensiv, hvorfor den franske landsholdsanfører skal ændre side.

Årsagen til, at Real Madrid i det hele taget er på jagt efter en verdensklasse angriber, er, at det ventes, at den på det tidspunkt 36-årige Karim Benzema tager afsked med klubben.

Uagtet hvad det ender med, skal Los Blancos frem med portemonnæen, for de to angribere ventes begge at koste på den forkerte side af en milliard kroner. Og så er der altså kun råd til at vælge én.

LÆS OGSÅ: Chelsea-stjerne på vej til Saudi-Arabien?

LÆS OGSÅ: Slagter Arsenal-fans: De er idioter!

 

Annonce