Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Gigantisk bud: Qatar-investorer kommer med Manchester United-bud

Af Jeppe Augustsen
08.02.2023 Kl. 06:27
Investorer fra Qatar vil efter sigende komme med et gigantisk bud på Manchester United i de kommende dage.

Der er ingen tvivl om, at størstedelen af Manchester Uniteds fanbase vil have Glazer-familien – ejerne af Manchester United – til at sælge klubben og gerne hurtigst muligt.

Tilbage i november kunne Manchester United-fans derfor glæde sig over en pressemeddelelse fra Glazer-familien, der meldte ud, at man så på 'strategiske alternativer' for klubben, som bl.a. inkluderer et salg.

Siden da har der været mange forskellige meldinger om, hvem der er være bejlere til at køb af De Røde Djævle, og det har især været skrevet, at investorer fra Qatar skulle være interesseret.

Indtil videre er det kun Sir Jim Ratcliffe, der er en af Storbritanniens rigeste mænd, som har bekræftet interessen i at købe klubben ud af familien Glazers hænder, men nu kommer der bud fra Qatar.

Daily Mail beretter i dag, at investorer fra Qatar vil komme med et gigantisk bud inden for de kommende dage.

Ifølge avisen vil det være et bud, som vil blæse konkurrenter bagover, og derfor er de også optimistiske om, at de vil være de helt store favoritter til at købe Manchester United. 

LÆS OGSÅ: Avis: Så langt ned kan Manchester City blive tvangsnedrykket

Glazer-familien kræver efter sigende mere end £6 millarder – svarende til 50 milliarder kroner – for klubben, mens der også skal investeres flere milliarder af kroner i genopbygningen af klubbens infrastruktur, der inkluderer Old Trafford og træningsanlægget. Men ifølge Daily Mail er det ikke et problem for investorerne fra Qatar.

I Glazer-familiens udmelding tilbage i november meddelte man også, at de er åbne for et delvist salg af klubben, men Qatar-investorerne er kun interesseret i en fuld ejerovertagelse. 

En kilde tæt på investorerne har meddelt Daily Mail, at de ser Manchester United som en kronjuvel i fodbold og er opsat på at bringe dem tilbage på toppen, og de er opsatte på at realisere et køb hurtigt.

LÆS OGSÅ: Manchester United jagter to stjerneangribere – men hvem skal de vælge?

LÆS OGSÅ: Manchester City forventer, at Pep Guardiola forlader klubben

Annonce