Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2021 11:50
Gennembruddet lader vente på sig: Arsenal sætter stortalent til salg

Ifølge CBS Sports er Arsenal parate til at tage afsked med en af sine unge lovende spillere til sommer.


Reiss Nelson kan være fortid i Arsenal ved begyndelsen af næste sæson, for The Gunners er villige til at sælge den 21-årige winger i det kommende transfervindue. Det skriver James Benge for CBS Sports.

Store ting var forventet af Nelson efter hans flotte udlån til Hoffenheim i 2018/19, men under Mikel Arteta er han aldrig for alvor blevet fast inventar på førsteholdet, og den spanske manager skulle nære et ønske om at skære sin trup yderligere til.

Måske er den engelske forward også selv villig til at se, om græsset er grønnere og chancen for et endeligt gennembrud større hos en anden klub. Arteta har tidligere bekræftet, at Nelson afviste at lade sig udleje sidste sommer, da han ønskede at tilkæmpe sig en plads for Arsenal.

Det er ikke sket endnu og ser heller ikke ud til at gøre det, så måske Nelson nu er mere åben over for ideen om at forlade The Emirates. Han har kontrakt med klubben frem til 2023.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED