Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Gennembrud i forhandlinger: Chelsea enig med Leicester

Af Jeppe Augustsen
13.07.2016 Kl. 07:41
Ifølge Le Parisien er Chelsea nået til enighed med Leicester om en pris på N'Golo Kanté.

Leicester erhvervede N'Golo Kanté sidste sommer for £5 millioner, og den franske midtbanespiller har været alle pengene værd.

Han havde en stor andel i deres sensationelle mesterskabssæson, og de flotte præstationer resulterede også i, at han blev indlemmet i den franske landsholdstrup til EM-slutrunden.

Efter sin fantastiske sæson har der hersket tvivl om hans fremtid på King Power Stadium, og meget tyder nu efterhånden på, at N'Golo Kanté er på vej til Stamford Bridge.

Forleden berettede Daily Telegraph, at Chelsea skulle have indledt forhandlinger med Leicester omkring et salg, og nu er der et gennembrud i forhandlingerne – de to klubber er efter sigende blevet enige om en pris på €35 millioner, hvilket svarer til 260 millioner kroner. Det melder Le Parisien.

Den franske avis rapporterer, at N'Golo Kanté efter al sandsynlighed vil sætte sin underskrift på en femårig kontrakt med The Blues inden for nærmeste fremtid.

Real Madrid har også haft Leicester-profilen i kikkerten, men det er angiveligt Chelsea, der løber med hans underskrift.

Annonce