Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:03:2021 08:59
Genfødt: Chelsea vil forlænge med forsvarsprofil

Chelsea håber på at få en ny aftale i stand med en af klubbens mest formstærke spillere.


Under Frank Lampards ledelse tilbragte Antonio Rüdiger meget tid på bænken, men siden Thomas Tuchel overtog tøjlerne, har midtstopperens situation været en ganske anden. 

28-årige Rüdiger er således blevet fast inventar i startopstillingen, og han har i den grad kvitteret for tilliden ved at levere flere stærke præstationer. Senest mod Liverpool, hvor han var en klippe i forsvaret. 

De flotte præstationer er naturligvis ikke gået ubemærket hen i Chelsea-lejren, der arbejder på at forlænge tyskerens kontrakt. 

Den nuværende aftale står nemlig til at udløbe i sommeren 2022, og Tottenham står angiveligt klar med en kontrakt, hvis Chelsea og Rüdiger ikke når til enighed. 

Med Rüdigers nuværende situation in mente virker det dog realistisk, at parterne bliver enige om en ny aftale, selvom intet er på plads endnu. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED