AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2019 17:21
Gary Neville: West Ham-spiller dominerede United

West Ham sikrede sig fortjent tre point hjemme mod Manchester United søndag eftermiddag med en 2-0 sejr.


Gary Neville så også kampen, og han har store roser til West Hams midtbanefighter Mark Noble, der dominerede i kampen mod Manchester United.

West Ham dominerede, og de lignede det eneste hold, der var i stand til at score, hvilket de gjorde lige før halvleg, skriver Hitc.

Under kommenteringen for Sky Sports Football kårede Gary Neville Mark Noble for banens bedste, hvor han havde disse ord at sige om midtbanespilleren.

- Du kigger på midtbanen i dag, og jeg kigger på Mark Noble, og jeg forsøger at finde det rigtige ord for at give ham den fortjente respekt, for han er en god Premier League-spiller, solid.

- Han er pålidelig. Han dominerede midtbanen. Han ser så rolig du på bolden også. Det er refleksionen efter kampen, og han er min kampens spiller.

Mark Noble spillede sammen med Declan Rice og Pablo Fornals på West Hams midtbane.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED