Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2021 18:38
Gary Neville til Manchester United-ansat: "Nu f**ker I væk"

Gary Neville er helt klar klar i mælet til Manchester Uniteds chef for klubbens sociale medier.


Gary Neville og andre tidl. fodboldspillere har før været ude med riven mod de spillere, som har bureauer til at styre deres sociale medier.

Det kan nogle gange resultere i fejl, og det skete i går, da Bruno Fernandes postede et opslag på Twitter

Det var i stedet tiltænkt Arsenal-spilleren, Gabriel Martinelli, og viste et billede af ham og to holdkammerater med teksten 'Good vibes' - og det blev slået op kort efter nederlaget til Manchester City. 

Efterfølgende har Phil Lynch, der er chef for Manchester Uniteds sociale medier, uddyber i et interview, hvordan spillerne har forskellige ønsker.

- Nogle vil have fokus på velgørenhed, familie eller bare fodbold, og det handler for os om at finde ud af, hvad de vil, og så er vi her for at støtte dem, udtaler Phil Lynch til SportsPro Influencers.

Det er ikke noget, der falder i god jord hos Manchester United-legenden, Gary Neville.

- I skaber robotter på og udenfor banen. Nu f**ker I af fra dem (spillerne, red.). Det er en fodboldklub. Det lyder som om han forsøger at vælge et valg, når han snakker om at kontrollere fansene, skriver Gary Neville. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE