Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Fyring på vej? Storklub frustreret over manager

Af Morten Bruun Jørgensen
06.09.2023 Kl. 09:00
Der kan være en meget markant trænerfyring på vej.

Thomas Tuchel er ikke kendt for at holde særlig længe i sine klubber, og måske kan opholdet i Bayern München også vise sig at blive kort for den tyske træner. 

For nu rapporterer den tyske avis Bild nemlig, at bestyrelsen hos Bayern München er mere og mere frustrerede over Thomas Tuchel, og der er efterhånden flere episoder. 

Den seneste episode skyldes Tuchels udtalelser efter transfervinduet, hvor Bayern München missede João Palhinha. 

– Truppen er en smule smal. Jeg sagde det jo. Uden en sekser vil det ikke fungere, sagde Tuchel, og det kom fuldstændig bag på Bayern Münchens ledelse, som er blevet utålmodige vedrørende managerens konstante negativitet. 

 

Der har også været uoverensstemmelser mellem Tuchel og Bayern München-ledelsen på andre områder i løbet af sommeren, hvor han nægtede at ville have en ny back. 

Tuchels store iver efter at få en ny defensiv midtbanespiller har også været med til at gøre klubbens midtbanespillere utilfredse. 

Skal man tro Bild, vil det heller ikke være en overraskelse, hvis Tuchel snart ender med en fyreseddel. 

Den 50-årige tysker nåede to år i Dortmund, et halvt år længere i PSG og senest knap to år i Chelsea. 

Indtil videre har han kun været i Bayern München siden den 25. marts, og han har i sine 16 kampe for klubben blot samlet 1,81 point sammen per kamp, hvilket er langt under, hvad den tyske storklub er vant til. 

Det lykkedes dog alligevel at vinde det tyske mesterskab i sidste sæson, men det skyldtes også, at Dortmund til sidst smed det hele på gulvet. 


TOPHISTORIER LIGE NU

Annonce