AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2018 13:16
Fyring kan lure lige om hjørnet: Liverpool-opgør kan blive afgørende

Slavisa Jokanovic begynder at sidde lidt løst i managersædet hos Fuham, men han har som minimum også jobbet næste weekend.


Det er ofte set, at en klub fyrer en træner i forbindelse med en landskampspause, da det giver afløseren en smule tid til at sætte sit præg på spillerne. Nu nærmer der sig en ny landskampspause, og det er ikke gode nyheder for Slavisa Jokanovic.

Den 50-årige serber har ikke fået en god start på sæsonen i Fulham, og efter mandagens nederlag mod Huddersfield ligger London-klubben sidst i Premier League, og ganske naturligt er der blevet spekuleret i en fyring af manageren.

Det kommer dog ikke på tale lige nu.

London Evening Standard skriver således i dag, at Slavisa Jokanovic snakkede med Fulhams administrerende direktør efter mandagskampen, og her blev det gjort, at den serbiske manager fortsat har bestyrelsens opbakning.

Dog skriver lokalavisen samtidig også, at næste weekends opgør mod Liverpool kan blive afgørende for Slavisa Jokanovic’ fremtid i oprykkerklubben. Herefter venter landskampspausen, og det kan være her, at bestyrelsen i Fulham beslutter sig for at foretage en udskiftning inden den vigtige kamp mod Southampton den 24. november.

I første omgang beholder Slavisa Jokanovic dog sit job, men fyringen kan lure lige om hjørnet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED