AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2018 18:34
Fulham-manager vil ikke sammenlignes med Pep Guardiola

Slavisa Jokanovic slår fast, at Fulham ikke prøver at kopiere Manchester Citys spillestil.


Premier League-oprykkerne fra Fulham har meget fokus på at bevare boldbesiddelsen, når de er i aktion, hvilket har medført, at de er blevet sammenlignet med Manchester City. 

Fulham-manager Slavisa Jokanovic slår dog fast, at London-klubben ikke har nogen intentioner om at kopiere Pep Guardiolas tropper: 

- Jeg benytter ikke hans stil. Jeg benytter min egen stil og mine egne spillere, udtaler Jokanovic forud for lørdagens opgør mod netop Manchester City.  

- Du kan ikke sammenligne os. Han er en af de mest succesfulde managers i verden, og han fortjener stor ros. 

- Det er normalt en dårlig ting at kopiere. Vi forsøger at finde vores egen vej og tilpasse os, så vi har den bedste mulighed for at vinde kampe.

Fulham brugte store summer på nye spillere i løbet af sommeren, men holdet har haft det svært i sæsonstarten, hvor det er blevet til fire point efter fire kampe. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED