AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2019 09:40
Frygter Madrid-skifte: United vil tilbyde Pogba anførerbindet

Manchester United er efter sigende klar til at tilbyde Paul Pogba tjansen som anfører i håbet om at få ham til at blive.


Paul Pogba blev i går den helt store helt for Manchester United, da han scorede to gange mod West Ham, men De Røde Djævle frygter, at franskmanden kan være fortid til sommer. 

Real Madrid har længe vist interesse for den elegante midtbanespiller, og det forventes, at de vil gå langt for at sikre sig hans underskrift efter denne sæson. 

Manchester United vil dog meget nødigt af med Pogba, og ifølge Daily Mirror er klubben klar til at tilbyde ham anførerbindet for at holde ham i klubben. 

Den nuværende anfører, Antonio Valencia, forlader klubben efter denne sæson, og selvom Ashley Young har været anfører det meste af sæsonen, er det tvivlsomt, om han får lov til beholde tjansen permanent. 

Pogba har tidligere på sæsonen båret anførerbindet, mens De Gea og Smalling også har haft æren. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED