AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2019 18:40
Frihed og tillid: Pochettino sammenligner Eriksen med sin hund

For et år siden sammenlignede Mauricio Pochettino Jan Vertonghen med sin hund og fredag er turen komme til Christian Eriksen.


I denne sæson bliver der skrevet meget om Christians Eriksens fremtid. Danskeren har selv bekræftet, at han fortsat forhandler med Tottenham, men de engelske aviser har ligeledes sat ham i forbindelse med de spanske storklubber FC Barcelona og Real Madrid.

Spurs-manager Mauricio Pochettino har ikke lagt skjul på sin kærlighed til den danske landsholdsspiller. Den argentinske manager har tidligere udtalt, at Eriksen er vigtig for The Lillywhites og fredag sammenligner Pochettino danskeren med sin hund.

- Han er en meget speciel person. Du er nødt til at give ham frihed til at beslutte sig om sin fremtid. Måske skriver han under i næste uge eller om et halvt år. Det samme er tilfældet på banen, hvor han også skal have friheden til at bevæge sig rundt på banen, siger argentineren til ESPN og fortsætter:

- Det er ligesom min hund, når vi går tur i parken. Du er nødt til at give den frihed og tillid, siger Mauricio Pochettino.

Det er ikke nyt, at Mauricio Pochettino sammenligner en af sine spillere med sin hund. I starten af 2018 blev Jan Vertonghen også sammenlignet med managerens hund.

- Han ligner en på 20 år og når han løber, er han blevet hurtigere. Han er ligesom en ny hund, sagde Pochettino i februar 2018.

Christian Eriksen har kontrakt med Tottenham frem til sommeren 2020.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED