AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:02:2020 12:14
Fremskredne forhandlinger: Manchester United er tæt på at ansætte sportsdirektør

The independent erfarer, at Manchester United er tæt på ansætte klubbens første sportsdirektør.


Antero Henrique bliver formentligt den første sportsdirektør i Manchester Uniteds historie.

The Independent erfarer nemlig, at at forhandlingerne med den 51-årige portugiser er fremsrekdne, og kilder tæt på Henrique udtaler, at en aftale er nær.

Henrique har en fortid som sportsdirektør for Paris Saint-Germain, hvor han ind til sidste sommer var ansvarlig for blandt andet at have hentet Neymar og Kylian Mbappé.

Nu tyder det på, at han er tæt på at overtage en lignende rolle for The Red Devils.  Noget, Premier League-giganten har været på udkig efter i snart et år.

Henrique har også en fortid for FC Porto, hvorfra han blandt andet solgte Anderson til Manchester United for mange år siden, José Bosingwa til Chelsea samt Radamel Falcao til Atletico Madrid.

Umiddelbart tyder det på, at alt peger på Henrique lige nu, men The Independent noterer sig dog, at visse ledende skikkelser i Manchester United foretrækker Red Bull-koncernens sportsansvarlige Ralf Rangnick, der også har en fortid som træner for RB Leipzig.

Historien melder dog intet om, at der skulle være forhandlinger med Rangnick, som har været medansvarlig for udviklingen af spillere som Sadio Mané, Naby Keita, Joel Matip, Roberto Firmino og Timo Werner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED