Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2022 08:34
Fredagens rygtebørs: Barcelona matcher Chelsea-bud

Vi giver her som vanen tro et overblik over dagens hidtil transferrygter.


Barcelona matcher Chelsea-bud
Kilde: The Times

Barcelona forsøger fortsat at kapre Raphinhas underskrift, og de vil nu matche Chelseas bud på brasilianeren, der lyder på £60 millioner

Chelseas forhandlinger med Juventus skrider frem
Kilde: Daily Telegraph

Thomas Tuchel vil have Matthijs de Ligt, og det forlyder nu, at forhandlingerne med Juventus om en aftale skrider godt frem. Det forventes, at der bliver inkluderet en Chelsea-spiller i handlen.

Kalvin Phillips til Manchester City-lægetjek i dag
Kilde: The Athletic

Leeds-stjernen vil i dag gennemgå sit lægetjek forud for sit skifte til Manchester City. En handel forventes dermed at blive bekræftet i weekenden.

Tottenham nærmer sig også Djed Spence
Kilde: Sky Sports

Udover Richarlison og Clement Lenglet er Tottenham også på vej til at hente Djed Spence i en £20 millioner-handel, hvor buddet lyder på £15 millioner plus bonusser.

Eriksen overvejer andre tilbud end Brentford og Manchester United
Kilde: Sky Sports

Brentford og Manchester United ses i øjeblikket som favoritterne til at hente Christian Eriksen på en fri transfer, men danskeren har også andre tilbud, som han er åben for.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE